bg

Verkoopstyling

Het aanbod op de huizengmarkt is groot, de concurrentie is moordend en de huizen staan steeds langer te koop!

 U als verkoper wilt uw huis het liefst zo snel mogelijk tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Met de verkoopstyling van Nicole Adema is dat mogelijk. Uw huis wordt optimaal gepresenteerd voor een breed publiek. Nicole Adema Styling heeft een objectieve kijk op uw huis en gaat direct aan de slag om uw huis verkoopklaar te maken. Het streven is om met beperkte middelen en lage kosten de verkoop van uw huis te bevorderen.

Tijdens het intakegesprek van ongeveer één uur bespreken we welke ruimtes gerestyled moeten worden om het optimaal voor een zo breed mogelijk publiek te presenteren. Na het intakegesprek ontvangt u een rapport waar alle besproken punten in worden omschreven.

U kunt kiezen voor het basis- of het totale stylplan. Met het basisstylplan ga ik voor u aan de slag met uw meubels en accessoires en worden de aangegeven vertrekken (minimaal drie) gerestyled. Het totale stylplan is het complete plaatje, waarbij uw hele huis optimaal gestyled wordt voor verkoop. Hierbij ontvangt u tevens interieurfoto’s die u kunt gebruiken voor uw verkoopbrochure.

Door mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld en mijn kennis van materialen en hun eigenschapppen, kunt u bij mij terecht voor zowel grote als kleine veranderingen binnen en buitenshuis, met een verrassend resultaat!

Bel of mail voor een afspraak!

U krijgt immers nooit een tweede kans voor een eerste indruk!!