bg

Workshops

 

pimp je slaapkamer, moodboards maken, pimp je huis, friesland, minnertsga

Moodboard maken, cursus moodboard, stylist, interieurstyling, Friesland, Minnertsga, het Bildt

Styladvies, Stijl advies, Interieur stijl, Interieur styling, Friesland, het bildt,

wit interieur1

Kunt u ook zo lekker wegdromen in de woonbladen? En denkt u dan: zo’n inrichting zou ik ook graag willen? Creëer uw eigen interieur en kom samen met vrienden of vriendinnen langs voor een super gezellige middag of avond naar de workshop ‘Moodboard maken’!

Tijdens deze workshop leer ik u onder andere de juiste materialen en kleuren te combineren. Met deze en andere tools kunt u de droom waarmaken: een nieuw interieur in uw eigen sfeer. Ook geef ik persoonlijke tips over de inrichting van uw huis, bijvoorbeeld op welke manier de meubels het best tot hun recht komen.

Door middel van fotomateriaal, kleurstalen en stoffen maakt u een eigen moodboard die als leidraad kan worden gebruikt bij het veranderen en (her)inrichten van uw eigen huis. U kunt hiervoor ook  interieurfoto’s van uw eigen huis meenemen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief materialen, koffie of thee met wat lekkers. De kosten hiervoor zijn € 35,- p.p.

U kunt zich individueel opgeven en nieuwe mensen leren kennen met dezelfde interesses of u komt met een groep (maximaal 6 personen)

Ik geef de workshop ook op locatie. Informeer naar de mogelijkheden!